Vinduespudser, vinduespudsning, Sabro, 8471

VINDUESPUDSNING FOR ERHVERV

Vi Pudser vinduer i Aarhus & omegn og kan også pudse dine Erhvervs bygninger.

Med vores mange års erfaring inden for vinduespolering, kan CCPolering sikre din virksomhed en samarbejdspartner, der både er tilpasningsdygtig og professionel. Vi er leveringsdygtige i vinduespolering, og er i dag den foretrukne partner for mange virksomheder i Aarhus & Omegn.

Vi kommer personligt ud til jeres virksomhed & giver et godt tilbud

Vi kommer meget gerne ud til jeres virksomhed, hvor vi vil bruge den nødvendige tid på at gennemgå virksomhedens areal, så I kan få lagt lige præcis den plan, som passer til jer. Vi skræddersyer selvfølgelig tilbuddet efter jeres behov, dvs. hvor ofte I vil have poleret jeres vinduer og til hvilket tidspunkt på dagen, som passer jer bedst. Eksempelvis kan vi starte indvendigt før normal mødetid og til sidst udføre vinduespoleringen udvendigt, hvor vi ikke forstyrer mere end højst nødvendigt.


Vinduespudser, vinduespudsning, Sabro, 8471

Vi kan hjælpe dig med Vinduespudsning i Din Virksomhed 

Kontakt Claus på 42 83 44 96 for et godt tilbud.

Nem abonnementsordning

Med et serviceabonnement, kan I få pudset jeres vinduer regelmæssigt efter det mønster, som passer jeres virksomhed bedst. I bestemmer selv, om det skal være, hver måned, hver anden måned eller hvad, der nu passer ind i jeres virksomheds behov.

 

 

 

 Design by:TW